Изключителна ботокс трансформация за твоята коса

Боядисването и слънцето изтощават твоята коса с бързи темпове!  Новата серия Трихологични продукти от DSD De Luxe преобразява косата ти само след едно измиване!

Ботокс Терапия за твоята коса!

Мощна бомба от хиалуронова киселина в комбинация с пантенол, екстракт от коприна и екстракт от мед :

  • Доставят мощна хидратация на скалпа и дължините.
  • Възстановяват уврежданията в структурата на косъма- косата е отново жизнена и сияйна.
  • Създават обем и мекота
  • Запълват цепнатините и структурните нарушения на кутикулата.

Изключителна ботокс трансформация за твоята коса

Революция в Хидратацията – съчетание на два вида хиалуронова киселина (омрежена и неомрежена ) с различно молекулно тегло. Формулата преминава през 3-те слоя на косъма и подпомага пълното усвояване на активните съставки.

Хиалуроновата молекула играе ролята на “filler” – ‘ пълнител ‘ за кутикулата, както и градивен материал за изграждане на дисулфидните връзки в косъма.

Знаете ли, че…

Хиалуроновата киселина е известна със способността си да задържа 100 пъти повече вода от собственото си тегло.  В комбинация с пантенол, екстракт от коприна и екстракт от мед дава допълнителен обем и здрав вид на косъма, елиминира усещането за сухота.

Представете си Вашата коса здрава и хидратирана отвътре, и изгладена, сияеща отвън.

DIXIDOX de LUXE ботокс терапия шампоан за коса

Предназначен е за дълбоко почистване на скалпа и косата. Богатата формула, съчетание от високо молекулно тегло на хиалуронова киселина, пантенол, хидролизирана коприна и екстракт от мед, възстановяват структурата на косъма, укрепват го и предпазват от термични, химични и физични агресори.

Купи тук

 

Изключителна ботокс трансформация за твоята коса

DIXIDOX de LUXE ботокс терапия балсам за коса

Богатата формула на балсама, съчетание от хиалуронова киселина, пантенол, хидролизирана коприна и екстракт от кестен, възстановяват структурата на косъма, укрепват го и предпазват от термични, химични и физични агресори.

Купи тук

 

Изключителна ботокс трансформация за твоята коса