Линия 7 OPIUM с ПЛАЦЕНТА – машина на времето за косата

ПЛАЦЕНТАТА  връща времето назад спира косопада и сгъстява косата, увеличава  плътността на косъма, ускорява клетъчното делене и бързия растеж. Най-мощната анти-ейдж терапия за коса, възвръща  живота и красотата на косата.

По време на бременност косата на жената е прекрасна – гъста, жива, без косопад, а кожата е млада и хидратирана. Не е нужно да сте бременна за да имате страхотна коса, нужно ви е линия 7 OPIUM на DSD de Luxe.

ПЛАЦЕНТАТА съдържа всички незаменими аминокиселини, регулаторни пептиди, полизахариди, хиалуронова киселина, янтарна киселина, хондроитин сулфат, липиди, диметиламиноетанол, коензим Q10, полиненаситени мастни киселини, протеини, алфа-фетопротеин, лецитин, растежни фактори, естествен и балансиран комплекс от водоразтворими и мастноразтворими витамини, макро- и микроелементи.

ЕКСТРАКТЪТ ОТ ПЛАЦЕНТА стимулира трофиката, подхранва и овлажнява кожата и косата, стимулира растежа на косата, има регенерираща и защитна функция, спомага за възстановяването на нарушените процеси на авторегулация на косата и кожата. Не съдържа хормони.

OPIUM : новата линия 7 на DSD de Luxe е с много ясна цел:  увеличаване на диаметъра на космения фоликул и удължаване на анагена на косъма.

OPIUM съдържа най-високия процент плацента: Био протеин (плацента) 5%

ЕКСТРАКТЪТ ОТ ПЛАЦЕНТА стимулира заздравяването на косъма. Подобрява снабдяването на клетката с кислород и метаболитния процес на космения фоликул. Отличен клетъчен и тъканен хидратант. Подобрява йонното равновесие на косъма, ускорява клетъчното делене и експресията на растежния фактор.

Купи

Линия 7 opium с плацента – машина на времето за косата