Доставка

Срок на доставката

Стандартно доставката се извършва в рамките на до 7 работни дни. Ако продуктът не е наличен, ще Ви уведомим на посочения от Вас имейл или телефон. Triholog.bg не носи отговорност за забавяне на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен или непълен адрес, или други независещи от магазина обстоятелства.

Цена на доставката

Доставката се извършва с помощта на куриерска фирма Еконт. Крайната цена на поръчката е сбор от цената на всички стоки. Куриерската услуга е за сметка на потребителя.

Начин на плащане:

Заплащането става чрез наложен платеж, при който клиентът заплаща стойността на поръчката на куриера в момента на получаване на стоката.

Ако желаете да платите предварително по банков път, можете да го направите като се свържете с нас. Ние ще Ви изпратим банкова сметка за да направите превод. Тази опция е удачна, ако купувате стоката за друго лице, което не желаете да се ангажира с плащането, например за подарък.

Връщане и замяна

Връщане

Можете да върнете стока, закупена от Triholog.bg в рамките на 14 дни след получаването й. Можете да посочите причина за това по ваше желание. Транспортните разходи по връщането са за сметка на клиента.

За да върнете закупена стока е необходимо да ни информирате писмено на e-mail адрес: sales@triholog.bg. Нужно е да изпратите или донесете препаратите в нашия магазин в състоянието, в което са били доставени: с ненарушен търговски вид (с изцяло запазена и ненарушена опаковка). Нужно е и да приложите всички прилежащи документи, с които сте я получили. При неспазване на горните условия, магазинът има право да откаже приемането на стоката.

В рамките на 14 дни от връщането на препаратите ще възстановим стойността на върнатата от Вас стока, без транспортните разходи, на посочена от Вас банкова сметка.

Замяна

Можете да замените закупена от Triholog.bg стока като заявите желанието си на e-mail адрес: sales@triholog.bg. Заедно с това е нужно да посочите причина и продукт, с който желаете да бъде заменен вече закупеният. Ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите и ще заменим продукта. Транспортните разходи в двете посоки са за Ваша сметка. За да приемем върнатата за замяна стока е нужно да спазите същите условия, както тези при връщане и засягащи състоянието, вида на стоката и нейната опаковка, както и прилежащите документи, с които сте я получили.